El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sobresalt a Cocentaina: Un cotxe en flames s'estavella sense víctimes al carrer del Convent

Sense motius aparents s'ha botat foc en obrir la seua ocupant el 'capó'

Les imatges recorren les xarxes socials a tota velocitat durant tot el matí de diumenge. Segons informació facilitada pel regidor de Seguretat, Marcos Castelló, un cotxe sense control transita en flames pel carrer del Convent de Cocentaina i s'estavella finalment contra un mur. Per sort, no hi havia persones pels carrers ni cotxes en moviment. Tot ha quedat en un sobresalt registrat quan l'ocupant del vehicle, en quedar-se aturada, ha obert el 'capó'.

Tot ha passat molt ràpidament. Una veïna de Cocentaina que anava a fer faena arranca el cotxe, però veu que una llum roja l'alerta que alguna cosa passa. Abaixa del vehicle i obri el compartiment del motor. En eixe moment es bota foc i abandona sobtadament el lloc. El cotxe, sense control, es deixa caure pel carrer Convent-Donants de Sang de Cocentaina. Els policies locals tracten d'aturar-ho, però no hi ha manera. El cotxe sense control col·lideix contra un mur i després d'uns segons, torna a desplaçar-se per finalment, xocar contra un altre muret.

La ràpida intervenció dels bombers ha sufocat l'incendi que no ha anat a més. Un problema amb el fre de mà podria ser el causant del succés. Segons Marcos Castelló, regidor de Seguretat de Cocentaina, "gràcies a la intervenció de la policia local que, amb una tanca ha aconseguit frenar el vehicle i que aquest no anara més avall, possiblement s'han evitat danys majors".