El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'obri a L'Orxa el nou centre d'Interpretació Turística de la Mancomunitat

La segona fase d'aquest projecte finalitzarà a principis de 2019

L'Alcoià i el Comtat aposten pel turisme d'experiències i amb dispositius de realitat virtual. Tos estarà al Centre d'Interpretació Turística de L'Orxa, que acaba de finalitzar la seua primera fase de creació. ARAMULTIMÈDIA ha estat allí i t'ofereix aquest vídeo.

El Centre d'Interpretació Turística, creat com a punt observació de diversitat turística per a la zona de l'Alcoià i el Comtat, ha sigut inaugurat a L'Orxa. El projecte, conformat per dues fases, ja té finalitzada la primera, que consistia en l'adequació de l'edifici (situat prop de l'antiga fàbrica de paper) per a la instal·lació del punt d'informació, el qual es preveu que comence a funcionar a finals de juliol. Per altra banda, la segona fase estarà preparada cap a principis del 2019 on l'edifici es convertirà en un museu condicionat per a viure experiències amb tecnologies envoltants i de realitat virtual.


L'Orxa ha sigut escollit per ser població més propera a la comarca de La Safor i per estar prop de la Via Verda del Serpis, així mateix el president de la Mancomunitat, Manolo Gomicia, assegura que haurà "un altre punt paregut a l'altra part de la Mariola". ARAMULTIMÈDIA no s'ha volgut perdre la inauguració d'aquest projecte i ofereix aquest vídeo resum.