El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S’obri el període d’inscripció per a la 42 edició del Certamen Coral de la Fira de Tot Sants de Cocentaina

Es poden consultar les bases del concurs i fer la inscripción fins el 15 de juny a esta página web.

El certamen compta com a novetat amb un premi de 500€ al millor director/a del concurs. El cor guanyador podrà participar al VI Premi FIRACOR del 2025 i rebrà un premi dotat amb 6.000€.

Com cada any, a Fira de Cocentaina acollirà el Certamen Coral de la Fira de Tot Sants. Este 2022 la cita se celebrarà el 12 de novembre i podran prendre part tant agrupacions corals de veus mixtes, com de veus iguals. L'obra obligada per a aquesta edició ha sigut encarregada al compositor basc Xabier Sarasola. Titulada “LA PAU”, és una obra composta sobre un poema de Marc Granell.

Les inscripcions estàn obertes fins el pròxim 15 de juny i es poden consultar les bases del concurs a esta página web.

Premis

Els premis establerts per a aquesta nova edició són tres, Primer, Segon i Tercer Premi dotats amb 3.000 €, 1.800 €, 1.200 € respectivament, més trofeu, i Premi del Públic dotat amb 600 €. A més, El cor guanyador es classificarà per a participar en el VI PREMI FIRACOR, dotat amb 6000?€, que se celebrarà en 2025 i competirà amb els classificats de les pròximes edicions regulars del certamen de 2023 i 2024.

Enguany, com a novetat, l'organització del Certamen ha creat un nou Premi dotat amb 500?€ més trofeu commemoratiu, al/ a la Millor Director/a del concurs.