El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'obri el termini per adquirir una cadira per a les Festes d'Alcoi

La tribuna de Sant Nicolau, imatge d'arxiu

Els preus oscil·len entre els 5 euros per a vore la processó fins als 30 euros una cadira en Sant Nicolau en primera fila per a l'Entrada.
 

Des d'este mateix dilluns 16 de gener i fins al 17 de març, els abonats poden retirar les seues cadires. Després, el 20 de maç, s'obrirà la venda al públic en general.

L'Associació de Sant Jordi fa públic l'avís de venda de cadires per a vore les festes de Moros i Cristians d'Alcoi este 2023. Els abonats poden anar des de hui, dilluns 16 de gener, fins al 17 de març, per a retirar les seues cadires.

Cal fer-ho de manera presencial en la secretària de l'Associació de Sant Jordi, entre setmana, i en horari de 10 a 13 hores i de 16:30 a 19:30 hores. Sí que es pot delegar en una altra persona, emplenant un d'estos documents.

Una vegada conclòs el termini per associats i abonats, s'obrirà la venda de cadires al públic en general, entre el 20 de març i el 17 d'abril.

Els preus, que es poden consultar en detall ací, són molt variats. En l'Entrada, la cadira més barata està al País Valencià, en la sisena fila, i té un preu de 6 euros per a membres de filaes, 7 per associats i abonats, i 10 per al públic en general. La més cara està en Sant Nicolau, en primera fila, amb un preu de 30 euros per al públic en general, que baixa als 20 euros per als associats.

Si el que necessites és fer canvis en la titularitat de les cadires, pots fer-ho en l'ASJ però tan sols els dimecres de vesprada. I si vols canviar la ubicació de la cadira s'obrirà un període per a canvis entre el 18 i el 29 de setembre.