El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S’obri la convocatòria per al concurs de disseny tèxtil de la llar de la Càtedra AITEX-UPV

Exposició online dels treballs del concurs de 2020 / Campus d'Alcoi UPV

La presentació de dissenys es podrà fer fins al 15 juny, tota la informació sobre el concurs es pot trobar ací per al disseny d'estampació i ací per al disseny de jacquard.

AITEX i la UPV han presentat les bases per al concurs d’estudiants, que premia els millors teixits dissenyats i desenvolupats per a la seua aplicació en el sector tèxtil de la llar.

La Càtedra AITEX-UPV ha anunciat mitjançant una sessió en línia la nova convocatòria per al V concurs de tèxtil de la llar. Igual que els anys anteriors les categories en les quals podran participar els estudiants són Jacquard i Estampació. La presentació del concurs ha comptat amb les dissenyadores Francisca Orihuel i Malen Segarra, que han explicat les últimes tendències.

El concurs està obert a estudiants de qualsevol universitat, alumant del batxiller artístic, cicles formatius o escoles de disseny. També podran presentar-se persones que han realitzat un curs de disseny de teixits en AITEX. En tots els casos els participants han d’acreditar que no treballen empreses del sector tèxtil.

Els projectes han de ser creats especialment per al concurs, no poden haver sigut dissenyats per a altres finalitats ni presentats a altres concursos. Cada persona podrà presentar dos treballs i participar de forma individual o en equip (màxim dues persones). Els sis premis repartits entre les dues categories sumen un total de 4.750 €.