El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Societat, cultura, esport i comunicació acompanyen a La Unión Alcoyana Seguros en el seu 140 aniversari

Foto de família en l'aniversari de La Unión Alcoyana
La Unión Alcoyana Seguros col·labora amb vora 70 entitats, col·lectius o institucions, i ha ret homenatge a totes elles en el seu aniversari

La Unión Alcoyana Seguros arriba als 140 anys amb una salut envejable. Des de l'empresa asseguren que part de l'èxit és gràcies a l'acompanyament de la societat alcoiana des de tots els seus vessants: cultura, esport, societat i, fins i tot, mitjans de comunicació. A tots ells els han ret homenatge durant la celebració de l'aniversari.

El restaurant Torre de Cotes ha sigut l'escenari de la celebració del 140 aniversari de La Unión Alcoyana Seguros, una vetlada en què una ampla representació de la societat alcoiana ha volgut acompanyar l'empresa de segurs, una de les més longeves de l'estat.

El director general Enrique Jorge Rico definia com "anomalia" el fet que l'empresa haja superat el centenar d'anys amb èxit. De fet, és una de les vora quaranta empreses que encara estan en actiu a Espanya i que es fundaren al segle 19. Però des de La Unión Alcoyana recalquen que, si ha sigut possible aquesta trajectòria, és pel suport i acompanyament de la societat alcoiana, tant des de l'àmbit esportiu, com cultural, social i, fins i tot, els mitjans de comunicació. I és que La Unión Alcoyana treballa o col·labora amb vora 70 institucions i entitats alcoianes o de la comarca, i en aquest acte ha lliurat estatuetes a totes aquestes entitats en reconeixement del seu suport. Entre els assistents estaven, per exemple, representants del món de l'esport com el Club Santa Lucia, l'Enrile Pas Hoquei, el CD Alcoyano, o la Unión Alcoyana Futbol Sala, a més d'esportistes a títol individual. Del món de la cultura La Dependent o el Teatre Circo. També del món de la festa amb representants de l'Associació de Sant Jordi; associacions que treballen per altres com SOLC, AIN o AECC Alcoi; i també mitjans de comunicació, entre els quals Aramultimèdia també va rebre una estatueta (gràcies!). Molta gent de la qual tan sols fem un apunt, però pots gaudir també de la festa en aquesta galeria de la celebració.