El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sofriment inesperat de l’Alcòdiam en la primera victòria davant el Girona (4-2)

Alcòdiam - Girona - Instagram PAS Alcoi

A banda dels golejadors, les parades de Guiri han sigut fonamentals per aconseguir els 3 punts

Primer partit a casa de l’Àlcòdiam en OK Lliga i primera victòria. Els de Lorenzo Pastor han aguantat la renda de 3-0, malgrat que el Girona ha retallat distàncies en els últims minuts.

L’Alcòdiam ha sigut superior durant la majoria de l’encontre. Només començar, al minut 6, Caco ha fet el primer gol de la temporada al Pavelló Miguel Sarasa. La primera part ha finalitzat amb 2-0 favorable als d’Alcoi gràcies al gol de Manel Hernández.

En la segona part, lluny de relaxar-se, l’Alcòdiam ha ampliat distàncies. Caco ha tornat a marcar, en aquest cas de falta directa. Les sensacions dels de Lorenzo Pastor han sigut molt bones i ‘San’ Guiri no permetia que cap pilota es transformara en gol del Girona.

Els catalans ho han intentat en el tram final de partit i a falta de 10 i 7 minuts, respectivament, han fet dos gols per retallar distàncies. Moisès Aguirre ha fet el 3-1 i Borja Ramón el 3-2. La banqueta de l’Alcòdiam ha demanat temps mort després de veure perillar els 3 punts.

A l’Alcòdiam li ha funcionat l’estratègia en els últims minuts del partit i quan el Girona estava bolcat en atac, Sergi Canet ha fet el gol de la tranquil·litat. 4-2 per certificar els primers 3 punts i deixar de sofrir en el tram final. La victòria no ha donat la felicitat completa a l'Alcòdiam, ja que hores després de la finalització del partit, ha trascendit la mort d'Enrique Rico, històric president de la Cambra de Comerç i mecenes de l'Alcòdiam durant anys.