El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sol Picó triomfa a Alcoi amb l'espectacle “Malditas Plumas”

  • De nou, Sol Picó, sorprenent i innovadora

La ballarina i coreògrafa alcoiana se n'ha pujat de nou a l'escenari del Teatre Calderón per a representar el seu darrer espectacle “Malditas Plumas”, una representació inspirada en el tradicional gènere de revista espanyol. Plomes, música i interactuació amb el públic.

En l'obra, Sol Picó representa una vedette del Paral·lel de Barcelona i comparteix els seus rècords, experiències i vivències, que potser siguen tan sols un somni. L'obra transporta a un lloc i una època molt concreta i connecta amb els sentiments humans tractant temes com la por a la mort, la degradació o a la pèrdua.

Un espectacle on la música és molt important pel que fa a la contextualització i l'ambientació i on Sol ha demostrat novament el seu impressionant estat físic.

Durant l'actuació, la ballarina, micròfon en mà, ha interaccionat amb el públic alcoià en més d'una ocasió i ha utilitzat el llenguatge humorístic que tant li defineix com a persona. Una obra plena de plomes, de moviments harmònics extraordinàries i amb una ambientació al més pur estil del tradicional gènere de la 'Revista' que tant ha triomfat a Espanya especialment fins als anys 80.

En finalitzar la funció, el pati de butaques s'ha alçat a aplaudir i Sol Picó s'ha mostrat agraïda amb el públic de la ciutat que li va veure créixer.