El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Solbes Arjona serà un dels pròxims artistes en exposar a l'IVAM-CADA ALCOI

L'IVAM-CADA Alcoi ha tancat els seus dos primers mesos d'obertura amb 8.500 visitants.

El Centre d’Art Contemporani d’Alcoi IVAM-CADA ALCOI ja prepara la programació que acollirà a partir del mes de febrer, en la qual s'inclou una proposta de l'artista Solbes Arjona. A ella s'uneix l'exposició «Pintura espanyola en la col·lecció de l’IVAM, 1950-1995» i la dels artistes alcoians Vincent Company i Lucio Abad.

La proposta de Manolo Solbes Arjona es podrà contemplar en la planta gestionada per l'Ajuntament d'Alcoi, amb una projecció audiovisual que reproduirà el procés creatiu de l'artista alcoià. En aquesta mateixa planta s'instal·laran altres dues mostres, d'una banda la de Vicent Company, amb una proposta d'art urbà; i de l'altra l'obra del fotògraf Lucio Abad.

A la planta gestionada per l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) es podrà visitar a partir de l'1 de febrer l'exposició «Pintura espanyola en la col·lecció de l'IVAM, 1950-1995». Serà una mostra que abastarà un període entre 1955 i 1995, incloent-hi una selecció d'artistes les obres dels quals generen un relat de la història de l'art espanyol. El recorregut passarà per l'abstracció geomètrica, els corrents informalistes, el debat entorn del realisme, l'abstracció lírica, la renovació de l'abstracció en els 70 o les múltiples vies que es van obrir en els 80.