El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Solc celebra els seus 20 anys amb un concurs i un sopar

Serà la primera edició d'aquest concurs i tindrà com lema "Tu historia nos da la vida"

L'associació comarcal d'ajuda en el tractament del càncer, Solc compleix 20 anys. Durant aquest temps l'associació ha anat creixent i ha complit els seus objectius, l'assistència psicològica i social. Hui dia, compta amb seu en Alcoi, Cocentaina i Ibi, i amb un equip tècnic amb dos psico-oncòlogues, dos treballadores socials, i una administrativa, així com tots els voluntaris que hi participen. És per això que estan preparant diferents activitats per a seguir ajudant a l'associació.

En primer lloc s'ha preparat la I Edició del Concurs de Relats "Tu historia nos da la vida". Aquest concurs compta amb dos categories, la juvenil (de 13 a 17 anys) i la sènior (de més de 18 anys). El termini per a presentar els relats durarà fins al dia 30 d'abril, i s'hauran d'enviar a la direcció relatoscortossolc@gmail.com i a més es deurà fer una inscripció al següent enllaç.

Solc també ha preparat un sopar que se celebrarà el dia 22 de març a les 21 h al Círculo Industrial. Es podran comprar les entrades per 35€ als següents punts de venda: A Alcoy a la Sede Social de Solc, a Cocentaina en Tien21 i en Ibi a Piensos Juan. A més també es podrà fer una transferència bancària en la qual s'haurà d'indicar el nombre d'assistents.

A continuació us deixem totes les bases del concurs de relats: