El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

SOLC commemora els seus 20 anys amb la publicació d'un calendari

Acte de presentació a l'Àgora el passat 20 de setembre

Nando Juárez és l'autor de totes les fotografies que il·lustren el calendari.

L'Associació Comarcal d'Ajuda en el Tractament del Càncer (SOLC) commemora el seu 20 aniversari amb la publicació d'un calendari per al 2019.

La iniciativa, reconeix la presidenta de SOLC, Marcela Ripoll, "serveix donar constància de tots els projectes que des de l'associació s'han dut endavant durant els últims 20 anys". A les fotografies que il·lustren el calendari es troben retratats representants de col·lectius, centres educatius, mitjans de comunicació o regidories municipals que han col·laborat amb SOLC durant la seua trajectòria. Nando Juárez ha sigut l'encarregat de l'apartat fotogràfic.

El calendari s'ha presentat en societat a la sala Àgora amb la presència de personalitats de l'estament polític com l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés; la regidora de Benestar Social, Aroa Mira; i representants dels diferents grups municipals.

L'adquisició del calendari es pot fer a la seu de SOLC (c/Sant Domènec) o a través de l'estand que l'associació tindrà durant la celebració del 9 d'octubre a la Glorieta.