El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Solc ja està en ple funcionament presencial a la seua seu social d'Alcoi

Imatges facilitades per SOLC

Solc ha rebut 4350€ de Bankia Acción Social dins de la Red Solidària 2019 per al projecte "Atenció psicosocial a l'entorn familiar'

L'Associació està atenent individualment a totes les persones (afectades i/o familiars de càncer) que així ho necessiten en els seus serveis

L'Associació Solc presta atenció psicológica, atenció social i nutricional, ajuda a deixar de fumar, tramitació a ajudes tècniques i rehabilitadores, prèstecs de perruques i mocadors  llits articulats, cadires de rodes i prótesis a totes aquelles persones (afectades i/o familiars de càncer) que ho necessiten. 

La seu social d'Alcoi ja està en ple funcionament atenent a totes aquestes persones, a Ibi es va reiniciar la setmana passada l'atenció presencial al Centre de Salut II i a Cocentaina estan a la espera de poder-se reincorporar al Centre Social. Pel que fa a a la consulta de psicooncología a l'hospital, es va iniciar presencialment a principis de maig.

Cal mencionar, que la entitat no ha deixat de prestar en cap moment l'atenció i recursos necessaris, adaptant-se en cada moment a les circumstàncies que hi havien. També s'ha donat per finalitzada la etapa denominada baix el hastag #Solcestacontigo, que va començar quan es va declarar l'Estat d'Alarma, en el qual el personal tècnic de la entitat va escriure més de 30 articles d'ajuda, 19 vídeos de voluntaris, junta directiva i tècnics donant suport i publicant receptes i algunes manualitats amb la finalitat distractora per l'etapa que estavem vivint. 

Solc ha rebut 4350€ de Bankia Acción Social dins de la Red Solidària 2019 per al projecte "Atenció psicosocial a l'entorn familiar'. Des de l'entitat asseguren que aquestes ajudes són de gran importància per a poder seguir desenvolupant tota la tasca de l'associació.