El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Solc organitza una jornada d'oncologia

Aquesta jornada amb diferents activitats va dirigides a estudiants i professionals de l'àmbit socio-sanitari, psicòlegs, treball social, pacients, familiars i públic en general.

El pròxim 2 de juliol Solc ha organitzat una jornada en la qual es realitzaran diferents activitats en la qual s'aprendrà sobre l'oncologia. Podrà assistir qualsevol classe de públic i personal i estudiants de l'àmbit socio-sanitari, psicòlegs, treball social i pacients i familiars.

Aquesta jornada es realitzarà el dia 2 de juliol i durarà des de les 9.30 h fins a les 14.00 h al Centre Social Real Blanc de Cocentaina.

La primera xarrada a obrir la programació serà Medicina personalitzada en oncologia, de la mà del Dr. Javier Pérez, metge oncòleg de l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi.

Seguidament, Miguel Ángel de la Cámara, tècnic d'imatge diagnòstica explicarà com avaluar la informació digital en Oncologia.

La jornada continuarà amb la psicòloga Carina Castillo, que oferirà una xarrada sobre aspectes psicològics del càncer hereditari, i finalitzarà amb Reyes Cortés, treballadora social de Solc, que explicarà com s'ha avançat en la prevenció d'aquesta malaltia.