El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Soleá Morente arriba a Alcoi per a posar la nota lúdica d'aquest reivindicatiu 8 de Març

Soleá Morente presentarà a Alcoi el seu últim treball, el lloat 'Ole Lorelei'./ AM

L'Ajuntament d'Alcoi, a través de la Regidoria d'Igualtat, ha preparat una programació repleta d'activitats per a aquest mes de març amb motiu del Dia de la Dona.

 

Les invitacions per al concert de Soleá Morente es poden retirar en la taquilla del Calderón aquest mateix dimecres entre les 11:30 i les 13:30 hores, i a partir de les 18 hores de la vesprada.

 

La cantant i actriu arriba al Teatre Calderón d'Alcoi després de passejar el seu disc 'Ole Lorelei' pels escenaris més importants de tot l'Estat. De fet, ja acumula diverses dates destacades per a aquest estiu com són la del FIB (Festival Internacional de Benicàssim) o el Tomavistas de Madrid, entre altres.

Aquest concert ha sigut una de les apostes fortes de la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcoi per a celebrar aquest Dia de la Dona 2019. Amb tot, i com anunciàvem fa uns dies, la programació està farcida d'activitats com ara conferències, xarrades, cinefòrums, tallers... sense oblidar-nos dels actes centrals com són la concentració i posterior manifestació del 8 de Març.

Com déiem, aquest dimecres 6 de març, a partir de les 21 hores al Teatre Calderón d'Alcoi, serà el torn de Soleá Morente. La filla mitjana del cantaor Enrique Morente i la bailaora Aurora Carbonell ens presentarà sobre les taules de l'escenari alcoià el seu lloat 'Ole Lorelei'. Aquest és el segon llarga durada de Morente en solitari, un treball eclèctic, barreja de flamenc i pop rock, amb influències tan diverses com Jeanette, Les Grecas o el mateix Serge Gainsbourg.

Soleá Morente serà una ambaixadora de luxe d'aquest concert per la Igualtat. De fet, ella ha estat una de les impulsores de la iniciativa #GitanasEnEstéreo, una campanya de suport per la igualtat de les dones gitanes.

Amb la intenció que aquest concert siga tota una festa, sense deixar de banda la reivindicació de la cita, la Regidoria d'Igualtat ha considerat que l'entrada al Teatre Calderón siga lliure, prèvia retirada de les invitacions a la taquilla.