El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sollutia: 20 anys obrint noves finestres a Internet

Sollutia és una empresa alcoiana dedicada al disseny web, l'allotjament, i el màrqueting i comerç en línia. Amb motiu del seu 20 aniversari entrevistem al seu gerent Sergio Grau, qui ens recorda els inicis i ens explica com han canviat les coses en aquestes dos dècades.

La presència de les nostres comarques a la xarxa no s'entén sense Sollutia. Van ser dels primers a entendre la revolució que suposarien les pàgines web, i en explicar a les empreses de les comarques la importància d'estar present en Internet. Ara compleixen 20 anys i són un referent en el sector. 

L'empresa alcoiana Sollutia ofereix solucions d'internet, des del disseny d'una plana web fins a la creació d'una tenda en línia, passant per l'allotjament web. Un negoci que ara està del més normalitzat, però fa dos dècades, quan començaren a oferir la possibilitat, l'ús social d'Internet estava en bolquers i ningú, excepte ells, tenia massa clar que suposava açò d'estar en Internet. 

Des d'ARAMULTIMÈDIA volem saber més sobre l'origen, evolució i actualitat de Sollutia, i parlem en el seu gerent Sergio Grau i en el director comercial Joan Angel Ferrando