El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sollutia convida a tots a parlar de tecnologia per a celebrar el seu aniversari

La inscripció a la Jornada Tecnològica és gratuïta. Es parlarà de Smart Cities, realitat augmentada, machine learning, art i programació i ciberseguretat. 

Sollutia celebra el seu 20 aniversari, dos dècades oferint solucions en Internet. L'empresa alcoiana és tot un referent en el sector, i controla el disseny web, l'allotjament, el màrqueting i el comerç en línia. Ara volen celebrar el seu aniversari amb tots els interessants en aquest món, i proposen unes interessants jornades tècniques gratuïtes en les quals es parlarà de diversos temes com les noves tecnologies interactives o les ciutats del futur. Les jornades compten amb ponents com ara Hèctor Monerris, Luis Sanblás o Mangel Sánchez i Ximo Lozano. També intervindrà el gerent de Sollutia, Sergio Grau, i està prevista l'assistència del conseller d'economia Rafa Climent en la clausura, i la directora general de l'IVACE Júlia Company en l'apertura. 

Les jornades tindran lloc el pròxim 15 de novembre a l'IVAM CADA d'Alcoi. Tota la programació i inscripcions en aquest enllaç

I si vols saber més de Sollutia, et recordem l'entrevista que vam fer en el gerent Sergio Grau, amb motiu del 20 aniversari de l'empresa alcoiana.