El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Solroja inaugura l'ampliació del centre de respir

Les obres d'ampliació i reforma han sigut possibles gràcies a la col·laboració del Rotary Club Alcoi, i dos famílies: la del capità dels Verds, Jorge Vaquer; i la de Federico Pastor i Valentina.

L'Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca mostra la seua satisfacció amb la ja inaugurada ampliació del centre de respir Solroja. Les obres han permés fer una nova habitació per a dos residents, millorar la sala d'infermeria i modificar els despatxos de l'equip tècnic.

La nova habitació a Solroja

obres que s'han costejat gràcies a la col·laboració de diverses entitats o particulars, i als quals l'associació d'Alzheimer agraeix la implicació. Per una banda està el Rotary Club Alcoi, que al llarg del 2018 ha fet diverses activitats per arreplegar diners. També s'ha involucrat la capitania de la Filà Verds, amb Jorge Vaquer que va celebrar un sopar benèfic i un concert solidari. I per últim, també destacar la contribució de la família de Federico Pastor i Valentina.

La infermeria reformada

Ara ja s'ha inaugurat l'ampliació del centre Solroja, amb la presència de la presidenta de l'associació Lirios Aracil, així com diferents membres de la junta, familiars i amics. També han estat presents el president del Rotary Enrique Peidro, i el capità Jorge Vaquer i la seua parella Amalia.