El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Som Ibi, el nou partit per a les eleccions locals d'Ibi

Membres que inicialment formen part del projecte 'Som Ibi'.

Des de la formació informen que ja estan treballant per a elegir als càrrecs directius i confeccionar el seu programa.

Els electors de la vila joguetera disposaran el 26 de maig d'una papereta més per a escollir el govern del seu municipi. Es tracta de 'Som Ibi', un partit "progressista, convençut de què les verdaderes transformacions deuen començar de baix cap a dalt, tenint els municipis un paper fonamental per a l'evolució de la societat a escala general".

Des de la formació informen que ja estan treballant per a elegir als càrrecs directius i confeccionar el seu programa, en el qual les idees i propostes de tot aquell que desitge col·laborar "seran benvingudes, tingudes en compte i dutes a debat".

Aposten "per polítiques que respecten la diversitat cultural del nostre municipi i fomenten la integració activa de totes les persones". Preocupats també pel patrimoni local, estan convençuts que és necessari "gestionar de manera eficaç la seua recuperació i conservació". Igualment, pensen que és urgent treballar per "la protecció del medi ambient i defenen un tipus d'indústria moderna, competitiva i sostenible". Creuen en la importància de donar suport als joves en el seu desenvolupament social i intel·lectual, així com als nostres majors, en la defensa dels seus drets que tant han lluitat per aconseguir.

Consideren que "és imprescindible continuar avançant cap a una millora dels drets de totes les persones, creant una realitat, més justa i equitativa".