El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

SOM IBI proposa la creació d'una Taula de Comerç de Proximitat

Sessió de treball de SOM IBI

SOM IBI ja es troba treballant en l'elaboració d'una sèrie de propostes bàsiques que haurien de ser estudiades i debatudes en companyia dels agents comercials de la ciutat.

El grup municipal SOM IBI ha plantejat la creació d'una Taula de Comerç de Proximitat amb l'objectiu de revitalitzar el comerç de la vila joguetera. Asseguren que l'objectiu d'aquesta proposta és avançar en l'elaboració d'un Pla d'Acció que aborde les qüestions que afecten el comerç local. 

Amb l'objectiu de fer avanços en aquesta línia, SOM IBI ja es troba treballant en l'elaboració d'una sèrie de propostes bàsiques que haurien de ser estudiades i debatudes en el grup de treball, unes propostes que segons avancen seran comunicades en les pròximes setmanes tant a la resta de la corporació municipal com a l'Agrupació del Comerç Iberut. Asseguren en un comunicat que és necessari un treball conjunt, amb reunions contínues amb els agents comercials de la ciutat, a partir de les quals "elaborar propostes concretes que ajuden a millorar i revitalitzar aquest comerç local".

En definitiva, consideren que el comerç de proximitat pot ser una ferramenta per a revitalitzar la ciutat, ja que es tracta d'un "impulsor de creació d'ocupació, al mateix temps que dóna vida als barris, afavoreix la cohesió de la població i evita desplaçaments innecessaris".