El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Somriure per Somriure amb Pepita, Juani i Maruja

Dissabte 22 de febrer al Teatre Salesians. Passes a les 18 i 20.30 hores. 

El Grup de Teatre Sant Maure presenta 'Toda una vida', en concret la de tres jubilades molt simpàtiques: Pepita, Juani i Maruja. L'obra forma part de la Gala Somriures per Somriures, i s'emmarca dins del quart centenari del patronatge de Sant Maure Màrtir. 

31 actors en escena, 9 d'ells xiquets. Una gran obra coral en la qual tres jubilades i els seus néts parlaran de tota una vida. "Com en la vida real, hi ha moments feliços i moments menys feliços. La vida les va unir en la seua infantesa, i ara com ara, encara continuen juntes", expliquen des del grup de teatre. 

La història naix d'una de les tres protagonistes, Dory Martínez que fa de Maruja. En una anterior obra, 'Date un capricho', ja hi havia alguna escena divertida amb tres actives jubilades que volien anar de viatge, i Dory va proposar continuar eixa història de jubilades i nétes. Així, amb la directora Ana María García, comencen a treballar en aquesta nova obra que s'estrena el 22 de febrer. Per cert, que hi haurà arreplegada solidària d'aliments per a PAE Don Bosco, un projecte educatiu dels Salesians d'Alcoi. 

Dory Martínez l'acompanyen Carmina Gisbert com Pepita i Tere Pascual com Juani. Després hi ha 9 xiquets, alguns ja habituals en el grup de teatre com Marta Martínez, Martina Bernábeu, Aitana Tomás, Paula Tomás i Nuria Solbes. Però també s'estrenen Blanca Gonzálbez, Hugo Ribes, Nerea Ponsoda i Valeria Ponsoda. Des del grup de teatre alerten que Valeria, tot i ser la més xicoteta del grup, "deixa bocabadat a tot el món".

La resta d'actors, fins a 31, es completa amb Raquel Mira, Lola Barrachina, Athenea Tejedor, Bea Serra, Lucía Sesarino, Nuria Silvestre, Edwin Oliver, Rafa Sempere, Pablo Martínez, Manolo Moral, Aarón Ortega, Ramón Candela, Belén Pérez, Leti Jordá, Mariampa Gutiérrez, Ana Cantó, Cristina Albors, Gema Vicens, Begoña Morant i Xiomara Escobar.

Nomenar també la part tècnica, amb Miguel Ángel Tejedor i Antonio Carbonell; i el maquillatge de Mila, Mª Ángeles Ucles, Ana Cantó i Leyre Conejero. "Sense ells no podríem dur a terme cap projecte". Des del grup de teatre també agraeixen la col·laboració de "la parròquia de Sant Maure i al Grup Carrascal per cedir-nos el seu local per als assajos".