El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Article de Fonèvol,

Article de Fonèvol

Somriures i llàgrimes

Enguany tindrem la sort de gaudir de la presència de dones en les Glòries. Serà emocionant, serà una acte mixt i la terra no s'obrirà per a engolir-nos. Ben al contrari, la gent celebrarà un poquet més de brisa democràtica a les festes. Fonévol

Enguany tindrem la sort de gaudir de la presència de dones en les Glòries. Serà emocionant, serà una acte mixt i la terra no s'obrirà per a engolir-nos. Ben al contrari, la gent celebrarà un poquet més de brisa democràtica a les festes.

D'altra banda continuarem tenint un concurs radiofònic que abans pregunta "¿Qué emperador mandó edificar una iglesia en honor a San Jorge en Dióspolis?" que "Quina va ser la primera festera de ple dret d'Alcoi?" o "Quant de temps va aguantar l'única dona que pagava fulla en la filà Cordón?". Però, clar, l'emperador aquell era home i alguns festers són tan antics que se senten coetanis de l'emperador.

Quant a la presència de dones en les filaes, en queden dotze* onze sense dones de ple dret segons les nostres informacions: Almogàvers, Andalusos*, Asturians, Benimerins, Berberiscos, Cids, Cordón, Creuats, Magenta, Mossàrabs, Tomasines i Verds.


Fonèvol. Queda molt per fer

 

*ATT. Fe d'errades en els cosmentaris

 

Article de Fonèvol