El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Són papereres, no contenidors', la campanya per fomentar el bon ús a Alcoi i per evitar sancions de 750 euros

La proposta va eixir dels pressupostos participatius de 2020

L'Ajuntament d'Alcoi s'ha adonat de la problemàtica existent en determinats punts de la ciutat on la ciutadania ha utilitzat les papereres com a contenidors. ‘Són papereres, no contenidors’ naix amb la idea d'utilitzar les papereres correctament. Segons l’ordenança municipal les sancions són d’un mínim de 750 euros.

L’acció la porten a terme des dels departaments de Participació Ciutadana i Transició Ecològica seguint la proposta de Campanya de Conscienciació per un Alcoi més net, dels pressupostos participatius 2020.

"Apel·lem a la Responsabilitat Ciutadana, per a fer un bon ús de les papereres i més tenint en compte la situació actual de la Covid 19, on interessa mantenir els espais públics el més net possible", explica el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre, qui recorda que "l'estat de la Ciutat també depén del nostre comportament i el civisme ha d'imperar en totes i tots nosaltres per tenir un Alcoi més NET i amb unes infraestructures en bon estat. Si no utilitzem bé les papereres, totes i tots eixim perdent i estem generant un problema ambiental als barris".