El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sonsoles Bernabéu: Ha nascut una estrela de la interpretació

  • El bon humor no pot faltar en una situació tan delicada com la que estem vivint

Ens ho haurem de prendre amb humor. L'aïllament provocat per la pandèmia del #covid19 està donant per a molt. I algunes persones han aprofitat per experimentar, per treure el que tenen dins i per què no, convertir-se en una estrela artística potencial. És el cas de l'alcoiana Sonsoles Bernabéu, qui amb molta gràcia i tirant de tòpics alcoians, narra per Facebook com viu el seu tancament dia a dia.

Molts la coneixen per la seua vinculació al negoci Floristeria Rosamary del carrer Santa Rosa. També ha treballat en Ràdio Alcoi en el departament de Publicitat i és una activa festera dels Contrabandistes. El que no ens esperàvem era trobar amagat dins d'eixe semblant seriós una vertadera estrela de la interpretació.

Ha fet falta que arribara el #covid19 perquè el temps d'aïllament i la imaginació li traguera el seu vessant artístic. Tot va començar en un grup de whatsapp dels amics i amigues, però ja ha botat a Facebook.

Sonsoles Bernabéu, camaleònica, narra cada dia una de les seues peripècies amb un vídeo on es disfressa i ens conta una història. Com s'ha fet el 'tint' alcoià i fa esport amb la bici estàtica, o com baixa 'estupenda i poc senzilla' la brossa amb un fantàstic abric de "senyoreta alcoiana". Molt divertit és el capítol en el qual neteja a casa disfressada de Fredie Mercury o vestida d'elegant 'fallera' celebrar les falles per la finestra.

No s'ho perden. Clica en cada capítol

Baixant la brossa

En la bicicleta estàtica

La Fallera a la que i se crema l'arròs

Netejant la casa 'a lo Freddie Mercury"

Rubia de bote...