El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Sopar d'exaltació de l'Alferes de la Magenta d'Alcoi i els seus acompanyants

Sopar d'Exaltació de l'Alferes, Santi Carbonell / Filà Magenta
Els dos rodelles, dames i cavallers han entregat obsequis a Santi Carbonell

Un membre del grup de Cavallers i de Dames, han dedicat unes paraules cap als protagonistes d’aquest any fester 2018: Alferes i Favorita de la Filà Magenta. Seguidament, les Dames i Cavallers han correspost l’esforç realitzat durant aquests dos anys, obsequiant-los amb un detall que els va emocionar. Una vegada finalitzat el sopar, Santi Carbonell ha donat les gràcies a tots els qui l’acompanyen durant aquest any, fent entrega d’un obsequi a Dames, Cavallers i Abanderat de la Magenta

El Restaurant Torre de Cotes ha sigut el lloc del sopar d'exaltació de Santi Carbonell, Alferes de la Magenta 2018, i els seus acompanyants. Ha sigut una vetllada on s'ha donat protagonisme a totes aquelles persones que l'acompanyen en el càrrec. Els assistents han pogut gaudir d’un immillorable ambient i menjar. Els primers a agrair l’experiència del càrrec, foren els dos Rodelles, qui han dedicat unes paraules i feren entrega d’un regal a l’Alferes.

Després de començar a tastar el menú triat per l’ocasió, un membre del grup de Cavallers i de Dames, han dedicat unes paraules cap als protagonistes d’aquest any fester 2018: Alferes i Favorita de la Filà Magenta. Seguidament, les Dames i Cavallers han correspost l’esforç realitzat durant aquests dos anys, obsequiant-los amb un detall que els va emocionar.

Santi Carbonell, després del sopar, ha donat les gràcies a tots els qui l’acompanyen durant aquest any, fent entrega d’un obsequi a Dames, Cavallers i Abanderat de la Magenta.