El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

S'organitza la XVI Marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana

Base militar en Aitana / José Sellés

L'Ateneu Cultural El Panical i la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció són les dues entitats alcoianes que participen en l'organització de l'esdeveniment.

Aquest diumenge 19 de maig té lloc la setzena Marxa per la desmilitarització de la serra d'Aitana, una activitat amb què demanar la protecció mediambiental d'Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar.

L'eixida des d'Alcoi està prevista a les 8.45 hores des de la plaça d'Al-Azraq amb cotxes particulars. El punt de trobada de la marxa serà a les portes del Safari Aitana a les 9.30 del matí, des d'on es farà una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars. Està previst que en aquest indret es lligen els manifestos després d'esmorzar. En acabar el grup es traslladarà a peu o amb cotxe a la font de l'Arbre, des d'on es farà una excursió fins a la carena de la serra.

Des de l'organització aconsellen dur calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret, cantimplora i protecció solar. També aliments per a esmorzar i, qui vulga, dinar.