El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Spigha i Lluna col·laboren en l'elaboració d'una cervesa exclusiva per a la Fira Modernista 2019

Spigha i Lluna, Cervesa Modernista / Cerveses Lluna

El dissabte 21 de setembre se celebrarà la 'Festa Obrera' a les Cerveses Lluna, amb actuació en directe per part del grup de jazz-swing 'The Shag Sharks' a les 23 h, i amb entrada gratuïta.

Amb motiu per la celebració de la Fira Modernista 2019, les cerveseres artesanes alcoianes, Spigha i Lluna, preparen una cervesa col·laborativa que solament es podrà aconseguir durant la setmana de la fira, amb una exclusivitat de 780 botelles de 50cl.

Les botelles de la cervesa tindran una serigrafia exclusiva dissenyada per Alex Ferro, president de l'associació de comerciants 'Al Centro', i la col·laboració per part de la Cambra de Comerç d'Alcoi.

Pel que fa a la cervesa, aquesta compta amb un 5% d'alcohol per volum, elaborada amb ingredients ecològics i totalment apta per a persones celíaques.

La podreu trobar als diferents establiments alcoians, botigues especialitzades, bars i restaurants adherits a la 'Ruta del Vermut' i a la parada que tindran els mateixos creadors de la cervesa, Spigha i Lluna, que es trobaran a La Glorieta els dies 21 i 22 de setembre.

A més a més, el mateix dissabte 21 de setembre se celebrarà la 'Festa Obrera' a les Cerveses Lluna, amb actuació en directe per part del grup de jazz-swing 'The Shag Sharks' a les 23 h, i amb entrada gratuïta.