El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Stella Vicens, psicòloga contestana, serà l'encarregada de llegir el Privilegi de Fira

Stella Vicens

Aquest divendres 1 d'octubre se celebra la presentació oficial d'aquesta nova edició de Fira, que serà presencial.
 

"Mai se m'havia passat pel cap que poguera ser jo triada per a representar a la Fira de Cocentaina amb la lectura del Privilegi", assegura Stella Vicens. El cartell de Fira serà obra de Vicent Ramon.

És un dels càrrecs més importats de la Fira de Tots Sants, i més encara enguany, que reprén els carrers. La persona triada llig el privilegi de celebració de Fira, que Pere el Cerimoniós va atorgar als contestans l'any 1346.

Stella Vicens treballa com a psicòloga a Cocentaina, i forma part de la Unitat de Salut Mental d'Ontinyent. També és membre de la Societat Científica Socidrogalcohol de la Comunitat Valenciana, d'on ha sigut presidenta de l'any 2017 al 2020. "Mai se m'havia passat pel cap que poguera ser jo triada per a representar a la Fira de Cocentaina amb la lectura del Privilegi. Per descomptat que m'ha fet molta il·lusió. Tant l'alcaldessa com la regidora de Fira van aconseguir sorprendre'm amb l'anunci", assegura la psicòloga.

 

Vicent Ramon, encarregat del cartell

I pel que fa al cartell de Fira, és obra de Vicent Ramon, dissenyador gràfic amb estudi a Bocairent. No sabrem com és fins demà divendres, dia en què està prevista la inauguració oficial de la Fira, però Vicent Ramon avança que "és un cartell en el qual he volgut donar importància a les persones. Després d'un any molt difícil, ara de nou tenim coses a celebrar: celebrem el 675 aniversari de la Fira, celebrem també el reencontre amb totes aquelles persones que fa temps que no veiem. També he volgut retre homenatge a totes les persones que han visitat la Fira de Cocentaina al llarg d’aquests 675 anys".