El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

La il.luminació del Pont de Sant Jordi d'Alcoi serà blanca

Estan fent proves i per això canvia de color la il.luminació dels panells que acaben d’instal.lar al Pont de Sant Jordi. Ho ha dit en twitter l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés aquest divendres. I els que els ‘memes’ i les crítiques no han parat des de dijous a la nit.

Tot Alcoi parla de la il.luminació del Pont de Sant Jordi que canvia de color com si fos una discoteca o una atracció de cotxes de xoc. Els ‘memes’ s’ha propagat per les xarxes socials amb muntatges molt originals amb el pont alcoià de fons.

Les crítiques han arribat precisament per les xarxes socials. Màrius Ivorra penjava un vídeo i demanava ajuda els alumnes de l’Escola d’Art perquè assessoren Francés en ‘bon gust’.

L’alcalde, al voltant de les quatre de la vesprada, ha aclarit via Twitter que estan fent proves d’il.lumianció, i que per això canvia de color. I que quan hagen finalitzat eixos treballs, els panells es quedaran permanentment de tonalitat blanca.