El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Subcampions!!!

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Diumenge es va jugar l´últim partit de lliga regular al camp del Collao. Ens visità la filial granota amb molta necessitat de puntuar, ja que ocupa posicions de perill.

Tan sols deixar transcorre els primers quaranta-cinc minuts, ens van fer adonar-nos que ja érem segons, férem el que férem en aquest partit (el mestalla empatava a Lleida i ja no ens pot donar alcanç). La segona part un tràmit, nosaltres sumàvem un punt per si de cas i el Llevant rascava un puntet d'un camp on fa uns mesos ni ho hagués somiat.

L'equip jugà al tran tran, saben que queda el més important de la temporada i les forces estan justetes. Tal volta, el públic castigà en excés la falta d'implicació per part dels jugadors, la memòria és curta i la gent ja no recorda ni valora la GRAN temporada del CDA, paciència els demane, els resultats arribaran molt aviat...

L'únic que el públic no va entendre, va ser el tema de les targetes, tota la setmana parlant dels hòmens que estaven apercebuts (quatre d'ells a l'onze inicial), els minuts anaven caent i cap dels esmenats va rebre l'anhelada cartolina. Estratègia?

Viatgem a Mallorca per tancar la lliga, no ens juguem res i desitgem un partit tranquil, després vindrà el sorteig. Preferències? Per no fer el primer viatge molt llarg...Efese

I vosaltres, on penseu que haurem de viatjar?

Moral, Victòria i Plisplayoff