El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suma't a la iniciativa 'Un riu d'escoles' d’algunes entitats de la comarca de la Safor

Suma't a la iniciativa 'Un riu d'escoles' d’algunes entitats de la comarca de la Safor / Serpis Viu
L'objectiu és que se sumen tots els centres educatius dels municipis vinculats al Serpis, institucions i ajuntaments.

Un any més, la iniciativa 'Un riu d'escoles' comença una nova campanya amb l'objectiu d'unir a tots els centres educatius que formen part dels municipis vinculats al Serpis.

La iniciativa d’algunes entitats de la comarca de la Safor com, Cau del Llop de Vilallonga, i el Col·lectiu Nostra Terra, de Potries, 'Un riu d'escoles', comença la seua campanya 2018 amb l'objectiu que se sumen tots els centres educatius dels municipis vinculats al Serpis i a més que els ajuntaments i altres associacions relacionades amb el medi ambient puguen recolzar l'activitat amb material, difusió i personal expert.

Enguany, tots els municipis que voregen el riu Serpis, el Riu d’Alcoi, estan convidats a participar en les activitats que es duran a terme a partir del dia 5 de juny, Dia del Medi Ambient i fins al 20 de juny.

Les activitats han d'estar organitzades per cada centre i la idea és fer que l'alumnat s'acoste al riu Serpis i el conega a través d'una iniciativa conjunta baix un mateix lema: 'Un riu d’escoles'. Poden ser activitats d'art,  literatura o música, ja que la intenció és apropar-se al riu de la forma més rica i variada possible, i per tant, les activitats multidisciplinars seran perfectes.

El centre que estiga interessat, ha de confirmar la participació amb els cursos, les dates i les activitats que s'organitzaran.