El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Superat el brot a la residència del Preventori, on ha començat la vacunació

Vacunació a la residència del Preventori. Imatge faccilitada per Puri Auñón, treballadora del centre.

Encara tenim brots en almenys tres residències: l'Emilio Sala, el Hogar de San José i DomusVi a Cocentaina, on recentment ha faltat un major

Ja està administrant-se la primera dosi de la vacuna a la residència Mariola la Asunción del Preventori, on finalment s'ha deixat enrere el brot de coronavirus. Recordem que va afectar un total de 38 residents, dels quals han faltat 14. 

Continua la vacunació a les nostres comarques, aquest 14 de gener amb la primera dosi als residents i treballadors de la residència de majors Mariola la Asunción d'Alcoi. Una bona notícia perquè açò suposa que el brot es dóna per finalitzat. Recordem que el brot a la residència del Preventori es va iniciar al desembre, amb un total de 38 residents positius. 14 d'ells han faltat.

Aquest dijous s'ha vacunat a quasi tots els residents i treballadors de la residencia, excepte alguns que encara no han complit els 14 dies des que han superat el virus. També s'ha tronat a fer proves PCR, igual que l'anterior setmana, i en les dos rondes han detectat 3 positius en treballadors i cap en residents.

Mentrestant, seguim pendents de la situació a la resta de residències de les comarques on hi ha casos positius.  L'última residència en patir un brot ha sigut la DomusVi de Cocentaina, on ha faltat una persona i hi ha almenys 40 residents positius.