El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Superem els 2.000 casos a la Comunitat Valenciana

Dades actualitzades del Ministeri, a 24 de març, a tota Espanya.

La província d'Alacant suma 11 noves morts, i ja en són 61. Però el ritme de contagis no ha sigut tan elevat, i sumem 25 nous casos positius, davant els 66 que es van sumar el dia anterior.

La Comunitat Valenciana suma 265 nous casos i ja comptabilitza 2.167 casos positius. La majoria dels nous casos s'han detectat a la província de València, 223, i tan sols 25 són de la província d'Alacant. Destaca aquesta xifra, tenint en compte que en l'última actualització, els nous casos havien sigut 66. Tot i això, no s'abaixa la guàrdia perquè la consellera de Sanitat Ana Barceló explica que, tal com preveu el ministeri, s'espera que arribem al cim de la corba aquest cap de setmana.

 

Dades actuals

La província d'Alacant té a data del 23 de març a les 20 hores un total de 629 casos positius. D'ells 290 estan ingressats, 47 en l'UCI.

A tota la Comunitat Valenciana la xifra ascendeix a 2.167, amb 917 persones ingressades, 161 en l'UCI.

Les altes hospitalàries no han canviat, es manté en 37, 12 d'elles a la província d'Alacant. I pel que fa als morts, lamentem 21 morts més a tot el territori valencià i ja en són 115 a tota la Comunitat: 8 a Castelló, 61 a Alacant i 46 a València.

 

La consellera explica que estudien la fórmula per què els afectats amb mal pronòstic puguen acomiadar-se d'alguna manera de les seues famílies. Diu que el mateix equip que va treballar en la llei per una mort digna, ara estudia com facilitar "eixe moment d'intimitat".