El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suport institucional a la Fira Heimtextil de Frankfurt

León Grau, Júlia Company, Rafa Climent i Rafa Pascual d'Antecuir / GVA Economia
Rafa Climent ha destacat la inversió en tecnologia i innovació en un sector tradicional com el tèxtil-llar

Se sumen a una nova iniciativa a Frankfurt. Consisteix en donar suport a una campanya d'imatge del sector Tèxtil-Llar espanyol i valencià, sota la marca Home Tèxtils from Spain, amb insercions publicitàries al llarg del recinte firal promocionant la presència del tèxtil-llar espanyola, majoritàriament representat per empreses valencianes

El conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, acompanyat per la directora general de l'IVACE, Júlia Company, ha "mostrat tot el suport del Consell al tèxtil-llar valencià, un sector tradicional que ha invertit en tecnologia i innovació en els últims anys i que està ressorgint de la crisi com ho demostra l'augment de les seues xifres de negoci i de les seues exportacions". Cal recordar que la Comunitat Valenciana lidera la representació espanyola amb 71 empreses de les quals 35 estan ubicades a la Vall d'Albaida i altres 18 en l'Alcoià-Comtat.

Rafa Climent ha assenyalat que "les exportacions de les empreses valencianes del tèxtil-llar han augmentat en els deu primers mesos del 2016 un 11,1 per cent respecte al mateix període de l'any anterior, fet que li ha permés assolir un volum d'exportació de més de 232 milions d'euros". A banda de Company i Climent, també ha estat León Grau, president d'ATEVAL. Segons informen des d'ATEVAL, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, també assistirà a aquesta fira.

En aquest sentit, la Conselleria d'Economia Sostenible, mitjançant el IVACE, ha donat suport a la participació dels expositors valencians amb ajudes a través d'ATEVAL, a les que aquest any es suma una nova iniciativa. Consisteix en donar suport a una campanya d'imatge del sector Tèxtil-Llar espanyol i valencià, sota la marca Home Tèxtils from Spain, amb insercions publicitàries al llarg del recinte firal promocionant la presència del tèxtil-llar espanyola, majoritàriament representat per empreses valencianes.