El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Suspesa la 1a jornada dels Jocs Esportius

La resta de jornades del calendari també es veuran afectades davant d'aquest ajornament.

La pre alerta meteorològica emesa per l'Agència Estatal de Meteorologia ha obligat a ajornar els encontres fins al 27 d'octubre.

Aquesta primera jornada estava programada per al cap de setmana del 20 al 21 d'octubre, encara que la previsió de fortes pluges ha motivat la seua suspensió. Cal dir que la resta de jornades del calendari també es veuran afectades; tots els canvis d'horaris i instal·lacions es donaran a conèixer el dimecres 24 d'octubre, en companyia dels de la 1a Jornada de la categoria Multiesport-Prebenjamí.

Els encontres de les competicions organitzades per les federacions esportives de la Comunitat Valenciana dependran d'allò que aquestes determinen.