El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suspesa la venda de cadires per a Festes

Cadires a la plaça d'Espanya

 

L'Associació de Sant Jordi ha acordat suspendre la venda general de cadires per a presenciar l'Entrada de Moros i Cristians d'Alcoi 2020. La mesura es coneix dies després que es fes oficial l'ajornament de les Festes de 2020 a causa del Coronavirus, amb unes noves dates que es decidiran quan finalitze la crisi sanitària.

El comunicat remés per l'Associació de Sant Jordi conté els següents punts d'acord:

1. Els abonats i les Filaes que ja tinguen les cadires en el seu poder han de saber que tindran validesa per a la data en la qual es determine la nova celebració de les Festes de Moros i Cristians de l'any 2020.

2. El termini per a retirar les cadires per part dels abonats se suspén mentre estiga vigent l'Estat d'Alarma decretat pel Govern. Una vegada cessament aquesta situació, es tornarà a obrir un termini perquè els abonats puguen retirar les seues localitats per a les Entrades de Moros i Cristians 2020. Aquest termini es publicarà tant en els mitjans informatius propis de l'Associació de Sant Jordi, com en premsa i ràdio.

3. No obstant això, i sense prejudici de l'expressat en el punt anterior, tot aquell abonat que desitge abonar i reservar les seues localitats, pot enviar un correu electrònic a sillasalcoy@gmail.com fins al dia 20 de març, fent constar el seu nom complet i el seu DNI. Amb això, la Ponència de Cadires es posarà en contacte amb l'interessat per a expressar-li els passos a seguir per al pagament i reserva del seu abonament.

4. S'acorda suspendre fins a un altre avís la venda general (no abonats/públic en general) que estava programada per a començar el pròxim 27 de març.

5. Atés que la suspensió de les Entrades de Moros i Cristians té caràcter temporal, i respon a una alerta sanitària global, la validesa de les localitats queda vigent fins a la celebració de les Festes de Moros i Cristians 2020.

Suspensió d'actes previs

Respecte dels actes programats, previs a les Festes 2020, s'ha acordat que:

1. Se suspén, fins a la fixació de les noves dates de les Festes 2020, la presentació pública de la Revista tradicional i la científica eWalí.

2. Se suspén la Gala Vespra d’Abril (prèvia a la presentació del cartell) programada per a l'1 d'abril.

3. Quan es determinen les dates de les Festes de Moros i Cristians, es reprogramaran els actes suspesos i s'anunciaran els detalls d'aquests.