El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suspesa l'activitat al jutjat 1 d'Alcoi per coronavirus

Cartell a les portes del jutjat 1 d'Alcoi.

Aquest 26 de gener tenim un jutjat tancat, una zona habilitada per a poder fer proves de PCR a escolars, i una actualització amb l'increment més gran de casos en tota la pandèmia.
 

Aquest dimarts 26 de gener s'ha precintat el jutjat d'instrucció número 1 d'Alcoi per tal de desinfectar-lo, i s'han suspés 9 juís.

Actualització: segons informen des del Tribunal Superior de Justícia, ell jutjat 1 d'Alcoi va reprendre l'activitat a les 24 hores, i fa suposar  la suspensió de 9 juís. 

 

L'alta incidència a les comarques, amb una nova xifra de rècord aquest 26 de gener, deixa més conseqüències, com el tancament del jutjat de primera instància i instrucció número 1 d'Alcoi. El jutjat estava hui precintat i amb un cartell que informava que tots els juís per delicte lleu queden suspesos per motius sanitaris.

Segons ha pogut saber ARAMULTIMÈDIA, el tancament afecta 9 processos judicials, i en les pròximes hores es procedirà a la desinfecció d'aquesta zona del jutjat. Estem pendents també de resposta per part de Tribunal Superior de Justícia, per saber molt de temps està previst que s'allargue el tancament.