El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suspeses les festes de Moros i Cristians d'Agullent

Un moment de la festa d'Agullent.
  • És el segon any consecutiu que se suspenen estes festes a la població vallalbaidina

La pandèmia continua fent estralls no sols en nombre de contagis i víctimes mortals sinó també en un àmbit més social. En este últim sentit, este dimecres s'ha sabut que la Junta de Festes de Moros i Cristians d'Agullent amb el suport de l'Ajuntament d'Ontinyent i els Festers de Sant Vicent, han decidit suspendre les festes morocristianes de 2021 previstes per a la setmana posterior de les celebracions de Pasqua.

Segons un comunicat que ha emés la màxima institució festera de la creu i la mitja lluna, junt amb l'Ajuntament i els Festers de Sant Vicent, s'ha decidit suspendre les festes de Moros i Cristians d'Agullent així com els actes en honor a Sant Vicent inclosos en elles. També s'ha acordat que els capitans i càrrecs de 2021 siguen els mateixos per al 2022, una decisió extensible als festers i festeres de Sant Vicent els quals ajornaran el seu protagonisme fester de 2021 per al proper any.
Des de la junta de Festes d'Agullent s'ha recalcat que 'és moment de prioritzar la salut dels qui participen en la festa. A més, volem agrair la predisposició de les filaes, especialment els qui ostenten capitania i càrrecs per donar suport unànime en aquesta decisió'.