El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suspeses totes les activitats a Cocentaina el cap de setmana

La primera cursa de la Dona, el concert de Dani Miquel o la Dansà dels Nanos no se celebraran. Pel que fa al pregó de Setmana Santa es farà amb un públic reduït de 50 persones. 

Continua el degoteig d'activitats que se suspenen o s'ajornen per l'alerta del coronavirus. En aquest cas és Cocentaina qui anuncia que se suspenen totes les activitats que tenien previstes per aquest 14 i 15 de març. Afecten la primera cursa de la Dona, el concert de Dani Miquel, la dansà dels nanos, el Concert a l'Ateneu i el concert de Setmana Santa. També es tancarà el poliesportiu durant tot el cap de setmana.

Per altra banda, s'ha decidit entre les dos parròquies, la Junta de Confraries i l'Ajuntament, que el pregó de Setmana Santa i la presentació del cartell es farà amb un públic reduït de 50 persones.

Des de l'Ajuntament expliquen que s'han posat en contacte amb totes les entitats organitzadores per explicar que la decisió es pren "per responsabilitat i seguint les recomanacions del Govern d'Espanya i Generalitat".

A més, aquest mateix dijous l'alcaldessa s'ha reunit amb els responsables de seguretat i el cap de la Policia Local per estudiar "un pla de contingència municipal i les mesures preventives en l'àmbit laboral del personal dels serveis essencials i resta de treballadors i treballadores de l'Ajuntament".