El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tallat l'accés est a Muro

El recorregut més complicat és per als que vinguen de Benimarfull i vulguen accedir a Muro, perquè han d'anar fins a Cocentaina, única direcció possible.

Per accedir o eixir de Muro cal anar per la plana, com antigament. La carretera d'accés per la rotonda de Benàmer estarà tallada al llarg de tota la setmana.

El Ministeri de Transports i Mobilitat ha iniciat unes obres a l'accés est de Muro, que obliguen a tindre tallada aquesta carretera al municipi durant tota la setmana. En concret es tracta de la CV-700, des de Benàmer fins a la connexió a l'autovia, l'eixida 436.

Afecta la rotonda que connecta Muro amb Benimarfull, així que els vehicles ara han de fer altre recorregut que passa, en quasi tots els casos, per l'antiga plana de Muro i Cocentaina.

Així, els vehicles que vinguen des de Benimarfull, han d'agafar l'autovia fins a Cocentaina i ahí triar, si continuen a Alacant, si fan canvi de sentit per a València, o si entren a Cocentaina per anar a Muro per la Nacional 340.

I els vehicles que isquen de Muro, poden anar a València per Turballos, però per anar a Alcoi, Alacant o Benimarfull, han de conduir per la Nacional 340 fins a Cocentaina. Clica en la imatge si vols informació concreta sobre els desviaments: