El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Taller d'iniciació a les tècniques de Circ al Complex Esportiu Eduardo Latorre a Alcoi

Taller d'iniciació a les tècniques de Circ al Complex Esportiu Eduardo Latorre a Alcoi / Teatre Principal
Els participants amb aquest taller poden desenvolupar noves capacitats físiques, actitudinals i artístiques.

Dissabte 25 i diumenge 26 de novembre tindrà lloc al Complex Esportiu Eduardo Latorre un taller d'iniciació a les tècniques de Circ per poder desenvolupar noves capacitats físiques, actitudinals i artístiques.

Si t'agrada el circ, el Complex Esportiu Eduardo Latorre realitza un taller d’Iniciació a les Tècniques de Circ per a joves de 14 a 18 anys els dies 25 i 26 novembre de 9.00 h a 14.00 h.

Gràcies al Complex Esportiu Eduardo Latorre, Teatre Principal, Regidoria de Cultura i Ajuntament d’Alcoi s'ha pogut dur endavant aquesta iniciativa amb un preu de 35 €, i 25 € per als alumnes de l’Escola Municipal de Teatre.

L'objectiu del taller té com a objectiu transmetre les tècniques del circ i que a través d'aquest aprenentatge els participants puguen desenvolupar noves capacitats físiques, actitudinals i artístiques.

Els continguts del taller seran: Història del Circ, Calfaments i estiraments específics, Explicacions pràctiques i pràctica de tela aèria, cércol aeri, acrobàcia de pis i equilibris acrobàtics.

La inscripció es pot realitzar a escola@teatre-principal.com i a les oficines del Teatre Principal. Pots vorer el programa en l'adjunt.