El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tallers de sexualitat, biondansa, teatre i batukada per a treballar l’apoderament de les dones

Els tallers son tots gratuïts i es pot demanar més informació o fer la inscripció per whatsapp: 628848504 o en el correu igualtat@alcoi.org.

La primera activitat és el pròxim 8 de juny de 17h a 20h i es tracta d'un taller de bindansa, on la psicòloga i facilitadora Stella Vicéns realitzarà una sessió per treballar el moviment i les emocions.

La Unitat d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi llença l’Escola d’Empoderament Mariola, una iniciativa que té com objectiu dur a terme activitats per millorar l’apoderament mitjançant el treball psicològic, corporal i de xarxa entre dones.

Els tallers son tots gratuïts i es pot demanar més informació o fer la inscripció per whatsapp: 628848504 o en el correu igualtat@alcoi.org.

Les activitats començaran en el mes de juny amb el taller Moviment i Emocions, serà el dia 8, de 17 a 20 hores en el Centre Social de la Zona Nord. Impartit per la psicòloga i facilitadora de biodansa, Stella Vicéns.

El dia 15 de juny seguiran amb el taller de Batucada, que es farà en la Glorieta de 18 a 21 hores i serà impartit per la directora de l’escola de Percussió, Raquel Cruces.

En el mes de juliol tindrà lloc el taller d’skateboard que es realitzarà els dies 1 i 4, en horari de 10 a 12 h i serà impartit per Alicia López, Tècnica en Promoció d’Igualtat de Gènere i practicant d’aquesta disciplina en l’Skateparc de Batoi.

Els pròxims ja seran després de l’estiu, al setembre. Dos seran de sexualitat en el Centre Social de la Zona Nord a càrrec de la fisioterapeuta, Rut Giménez Valor, en horari del 17 a 20 hores. El dia 12 l’anomenat ‘Autocoñocimiento’ i el dia 14 ‘Com millorar el teu orgasme’.

També en el Centre Social de la Zona Nord i en el mateix horari, tindrà lloc el dia 21 el taller ‘-Teatre social de les oprimides’ a càrrec de l’Especialista universitària en Teatre Social, Verónica Pastor. En aquest taller treballaran com combatre estructures d’opressió social analitzant les relacions de poder i ajudant a l’empoderament personal.

Finalment els dies 27 i 29 de setembre de 17 a 20 hores hi haurà dues sessions de la conferència ‘Amor romàntic, poliamor i tínder’, impartida per la Tècnica en Promoció d’Igualtat de Gènere, Silvia Valle Estivill, serà en la seu de la Unitat d’Igualtat en el carrer Sant Domènec, 5.

Totes les activitats estan subvencionades per la Diputació d’Alacant.