El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tallers sobre poder, rialla i sexualitat dirigit a dones a Alcoi

IVAM CADA Alcoi

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a aquest enllaç, en el telèfon 628848504 o en el correu igualtat@alcoi.org.

L'Escola d'Empoderament Mariola, impulsada per la regidoria d'Igualtat d’Alcoi, torna a organitzar activitats dirigides a dones en setembre.

L’Escola es realitzarà en les dependències de l’IVAM CADA Alcoi, al carrer Rigoberto Albors 8. Els dies 14 i 16 de setembre tindrà lloc el taller "Conéixer la meua sexualitat", impartit per l’equip d’Edisex, sexòlogues amb perspectiva de gènere.

Seguidament, els dies 21 i 23 de setembre, Amaia Prieto, psicòloga i pallassa feminista, durà a terme el taller; Dona, poder i rialla. Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar a aquest enllaç, en el telèfon 628848504 o en el correu igualtat@alcoi.org.


L’objectiu de l’Escola d’Empoderament Mariola és que les dones d’Alcoi aprenguen més sobre si mateixes, sobre la seua sexualitat i sobre el poder que ofereix l’autoconeixement.
Aranza de Gracia, regidora d’Igualtat, “convida a les dones d’Alcoi a participar en aquesta Escola d’Empoderament que pretén ser un recurs per enfortir capacitats, estratègies i adquirir protagonisme tant individual com col·lectiu”.

 


Més activitats d’Igualtat


Igualment, també s’ha de donar rellevància a les diferents activitats que porten a terme entre les quals podem destacar algunes de les que han dut a terme aquest any com el taller Contacontes d’Igualtat en centres educatius, la jornada de sensibilització contra les violències masclistes, la celebració del 8M amb diferents actes adaptats a la situació que estem vivint per la Covid-19, també la realització del "Taller de Coeducació Familiar" adreçat a mares i pares amb xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que assisteixen al programa APPI del Departament de Polítiques Inclusives, a més s’ha realitzat formació en matèria d’Igualtat a la Plantilla de l’Ajuntament d’Alcoi.


Des d'aquesta unitat “també s’ha organitzat la commemoració del dia contra la LGBTI-fòbia, el 17 de maig i s’ha donat difusió de la Campanya Sense Complexos de la Generalitat Valenciana. A més es van realitzar diverses accions per commemorar el dia de l’orgull LGTBI, el 28 de juny”.