El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tancat Alcoi perimetralment els caps de setmana i festius, i reunions privades només amb convivents. Noves restriccions davant la Covid-19

Alcoi / AM

Alcoi, tancat perimetralment en caps de setmana fins el 15 de febrer. El confinament perimetral municipal s'aplicarà des de les 15 hores del divendres a les 6 hores del dilluns següent.

 

Ximo Puig ha anunciat noves mesures que afecten a tot el territori valencià i encara més als municipis de més de 50.000 habitants com és el cas d'Alcoi. Els caps de setmana i festius es tanquen aquestes ciutats de més de 50.000 habitants. Altra de les restriccions és que les reunions a espais privats es limiten només a convivents en tot el territori valencià.

La Generalitat Valenciana ha anunciat noves mesures per tal de frenar l'expansió de la Covid-19. Els encontres familiars o socials dins de les vivendes o espais privats es limiten només a convivents. A més, en espais públics, ja siguen tancats o oberts, es limita el nombre de persones a 2.


Cal destacar que hi ha algunes excepcions, com és el cas de reunions per motius de feina o institucionals, fer classe a centres educatius o cuidat de persones majors o qualsevol altra persona depenent.


Totes aquestes mesures entren en vigor aquest dilluns 25 de gener. També hi ha restriccions a municipis de més de 50.000 habitants com és el cas d'Alcoi. En aquestes poblacions més grans, es tanca perimetralment el seu terme municipal en festius i caps de setmana.  El confinament perimetral municipal s'aplicarà des de les 15 hores del divendres a les 6 hores del dilluns següent.

La Comunitat Valenciana continuarà tancada perimetralment també durant tots els dies, és a dir, no es pot anar a altres comunitats salvo excepcions.  Aquestes mesures quedaran reflectides en un decret del president de la Generalitat i es mantindrà vigent fins al 15 de febrer