El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tango, jazz i flamenc es barregen en el IV Festival de guitarra José Luis González

Edició 2016 del Festival de guitarra José Luis González / Facebook Asociación José Luis González. Amigos de la guitarra de Alcoy
  • El festival està organitzat per l'Associació Jose Luís González Amics de la guitarra d'Alcoi, en col·laboració amb altres entitats.
  • El segon cicle del festival tindrà lloc a partir de setembre.

Entre els mesos de març i abril Alcoi acull el primer cicle del IV Festival de guitarra José Luis González. Aquesta primera part del programa inclou concerts, tallers i altres activitats on tindran presència estils musicals tan variats com el tango, el flamenc i el jazz.

La inauguració del festival serà el 14 de març amb un concert organitzat pel Club de Jazz El Mussol, a càrrec de Jorge Riera Gypsy Trio featuring «Latino» Blanco, on presenten el seu treball «From Now On». Serà a les 19 h en la Cafeteria Casablanca. El Club Jazz el Mussol també ha col·laborat en l'organització del concert de Carlos Gonzálbez & Juan Alegre per a presentar el seu treball discogràfic «UNO». En aquest cas serà el 26 de març a les 20.30 h també en la cafeteria Casablanca

Una altra de les cites serà el diumenge 22 de març a les 12 h en la Capella de l'Antic Asil, amb un concert homenatge a Yukiharu Inoue a càrrec de l'Associació J. L. González. Participaran els fills de l'homenatjat, Daniel i Pablo Inoue, interpretant peces d'Yukiharu.

Per al 6 d'abril hi ha programat un taller de tango, a càrrec de Mariano Gil, amb dos hores de contingut teòric i pràctic per a incidir en la guitarra d'acompanyament. Serà el dilluns 6 d'abril en el Conservatori Juan Cantó d'Alcoi. L'altra de les activitats serà un vídeo fòrum sobre la figura flamenca de «Niño Miguel», en aquest cas al Buykafé (Av. País Valencià, 51) el dimarts 24 de març a les 20 h.