El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Tanquem la porta

Las Huestes Blanquiazules en un moment del partit contra el Llagostera/AM
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Ens ha fet falta sis jornades, per a poder vore al Collao l'autèntic esperit dels equips entrenats pel míster de Torrent. Plisplayoff

Ens ha fet falta sis jornades, per a poder vore al Collao l'autèntic esperit dels equips entrenats pel míster de Torrent.

Sense fer soroll, diumenge ens vam desfer d'un dels pressupostos més alts de la segona B, un Llagostera recentment descendit i que no acaba de pillar-li el fil a la categoria de bronze.

El deportivo jugà amb les línies molt juntes. Per no esmenar només als golejadors (Ruso i Gato), destacaren per mi la defensa, atenta els noranta minuts, i un Marc Martínez, que a banda de grans reflexos, demostra encontre rere encontre que controla a la perfecció els temps del partit. Dels de darrere, menció especial a Carlos Barreda, al que trobe excel·lent tant al lateral com de central.

També, i que no se m'oblide, aplaudir el comportament de les Huestes Blanquiazules, animant tot el partit (batucada inclosa), fent-se notar i donant suport a l'equip. Continueu així!!

Per fi gaudim de l'estratègia al Collao, cada partit són quatre o cinc les accions a baló parat que ens fan exclamar "l'UYYYY" des de les grades, ara sabem que qualsevol corner o falta lateral pot concloure en ocasió de gol.

Com cada setmana (ja em sap greu, je, je) parlarem de la part negativa, i és la quantitat de targetes grogues que ens trauen cada encontre, per mi innecessàries la majoria.

Anirem a jugar contra el filial valencianista INVICTES i amb la moral (que és lo nostre) pels núvols. Sort xavals!!

Plisplayoff