El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Tanquen els parcs municipals a Alcoi i el col·legi Bracal a Muro pel fort vent

Un contenidor bolcat pel vent a Alcoi

Els Bombers realitzen diverses eixides per assegurar que no caiguen tendals o peces de façana. 

Igual que la resta de la Comunitat Valenciana, les nostres comarques estan en alerta taronja pel fort vent, o on s'esperen ratxes de fins als 100 quilòmetres per hora, segons l'alerta d'AEMET. De moment ací no ha bufat tan fort i les ratxes més fortes a la Comunitat, que han superat els 100 quilòmetres pe hora, s'han registrat a l'aeroport de València i l'Atzeneta del Maestrat.

Però al llarg de la nit i aquest matí del 2 de març, bufa el fort amb ganes, i alguns ajuntaments han pres mesures per precaució. Així, Muro anuncia que tanca els barracons del CEIP el Bracal per seguretat durant el dia de hui. I a Alcoi també s'han tancat els parcs públics

 

 

 

 

 

 

I els Bombers treballen de valent en nombroses eixides per evitar caigudes de peces de baranes o tendals.

 

Bombers actuant al carrer Perú aquest 2 de març

Atenció també, perquè el risc d'incendis a tota a comunitat és extrem, en gran part per la força del vent, així que està prohibit realitzar qualsevol foc, fins i tot en les àrees recreatives autoritzades. 

A partir de demà dimarts 3 de març encara bufaran vents forts però l'alerta taronja només es manté per altres zones de la comunitat de l'interior de València o el nord de Castelló, i en les nostres comarques baixa a groc.