El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Tapa i Festa' tornarà a omplir la Glorieta d'oferta gastronòmica durant els dies de festa

Tapa i Festa a l'any 2017.

Del 2 al 6 de maig el parc de la Glorieta acollirà la iniciativa 'tapa i festa', que concentrarà 15 estands de gastronomia a més d'animació musical durant les festes de moros i cristians. A l'oferta de menjar local, internacional i begudes de diferent tipus, s'uneixen actuacions de xaranga i d'un DJ.

Els organitzadors de l'esdeveniment destaquen la presència d'una mojiteria "la millor de tota Espanya", i el food truck arròs i tartana, regentat per un cuiner ex estrela Michelin. El nombre d'estands es manté respecte a l'any passat, dels quals repeteixen 12, alguns d'ells operadors d'Alcoi, i s'inclou com a novetat un que servirà postres. S'habilitaran també nombroses taules i cadires a la Glorieta perquè els comensals puguen gaudir del seu àpat còmodament.

Els hostalers que formen part de la iniciativa començaran a servir el dijous dia 2 de maig a partir de les 18 h fins a les 2 h de la matinada, hora en què finalitzarà el servici els cinc dies que dure 'tapa i festa'. El divendres Dia dels Músics es començarà a servir a partir de les 11 h, i la resta de dies des de les 10 h. Per tal d'amenitzar musicalment aquestes jornades festives actuaran la xaranga 'Sol Major', els dies 5 i 6 de maig a les 13 h, i el Dj. Rafa Marco, els dies 4 i 5 de maig a partir de les 22 i 23 h.

La regidora de Comerç, Maria Baca, considera que tapa i festa "complementa i amplia l'oferta gastronòmica que presenta la ciutat durant els dies de festes", incrementant l'atractiu turístic i oferint un espai d'entreteniment i degustació.