El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre Científic als Salesians SVF d’Alcoi aquest dissabte 5 de juny

Circonciencia

L’entrada és gratuïta, però cal formalitzar la inscripció per a controlar l’aforament davant la Covid-19. Aquest dissabte 5 de juny a les 18 h al Teatre dels Salesians. 

La programació anual de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV porta al Teatre Salesians la ciència. Aquest dissabte 5 de juny a les 18 h, teatre científic.

L’entrada és gratuïta, però cal formalitzar la inscripció per a controlar l’aforament davant la Covid-19. El teatre és a càrrec de Circonciencia i es titula 'PHÍZATE'.

En un laboratori, dos científics estudien un misteriós compost trobat en el suc de llombarda. Cansats de teoritzar, decideixen passar a la pràctica, i després de beure una xicoteta mostra del compost, es converteixen en Aurora Ribosoma i Armando Neutrí. Els nostres 'circocientífics' es valdran de tots els seus coneixements i habilitats per a divertir i ensenyar als espectadors l'apassionant món d'àcids i bases, reaccions de neutralització i, en definitiva, pH.

Tot això amanit amb malabars, acrobàcies, equilibris, molta interacció amb el públic i, per descomptat, altes dosis d'humor científic. Un espectacle on grans i xicotets gaudiran entorn de la ciència.