El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre Circ es premiat cinc vegades al Concurs Nacional de Teatre Amateur Ciudad de Utiel

Huit obres van formar el cartell del certamen seleccionades de entre més de quaranta que es van presentar procedents de tot el país.

La companyia alcoiana ha sigut reconeguda com a millor companyia, s'ha emportat el premi del públic, el premi a la millor actriu protagonista, el premi a millor actriu de repartiment i el premi a la millor direcció. La companyia va presentar el seu últim muntatge ‘La tortuga de Darwin’ de Juan Mayorga.

La companyia alcoiana Teatre Circ ha aconseguit cinc guardons al Concurs Nacional de Teatre Amateur Ciudad de Utiel al emportar-se el premi del Certamen a la millor companyia, el premi del Públic, el premi a la Millor Actriu Protagonista (per a Dol Martí per la seua interpretació de Harriet), el premi a la Millor Actriu de Repartiment (per a Angels Vicedo per la seua interpretació de Beti) i  el premi a la Millor Direcció (per a Adolfo Mataix).

L’acte va tindre lloc el passat dissabte 15 de gener. La companyia va presentar el seu últim muntatge ‘La tortuga de Darwin’ de Juan Mayorga.

Huit obres van formar el cartell del certamen seleccionades de entre més de quaranta que es van presentar procedents de tot el país.

La companyia alcoiana va aconseguir fer ple en emportar-se cinc premis dels huit que atorgava el concurs. Aquests nous reconeixements han omplit d'alegria a tota la companyia ja que hi havia molta competència degut al magnífic nivell dels espectacles que van arribar a la final.