El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Teatre Circ rep un nou premi al Certamen Nacional de Teatre Amateur de la Ciutat de Carcaixent 2022

Entre els guardons aconseguits destaca el  Primer Premi per a l'obra "La tortuga de Darwin".

La companyia de teatre s'ha alçat amb quatre nou guardons del 'Premi Pascual Peralt' gràcies a la seua obra La Tortuga de Darwin, una representació amb la que ja han aconseguit anteriorment diversos premis a altres certamens.

La companyia Teatre Circ ha rebut un nou guardó que se suma als aconseguits anteriorment amb la seua obra ‘La tortuga de Darwin’.

En esta ocasió el passat 5 de març al Teatre Don Enric de Carcaixent es va celebrar la clausura de l'IX Certamen Nacional de Teatre Amateur de la Ciutat de Carcaixent 2022 amb l’entrega del "Premi Pascual Peralt".

Teatre Circ va tornar a alçar-se amb quatre guardons pel seu treball en l'obra LA TORTUGA DE DARWIN de Juan Mayorga, aconseguint novament el primer premi del Certamen. Els guardons aconseguits van ser: Primer Premi per a l'obra "La tortuga de Darwin", Premi Especial del Públic per a "La tortuga de Darwin", Premi a la millor actriu protagonista per a Dol Martí per la seua interpretació de Harriet, en "La tortuga de Darwin" i Premi a la Millor Escenografia per a "La tortuga de Darwin".

Els anteriors premis els havien aconseguit en 'Cullera a escena' i al 'Concurs Nacional de Teatre Amateur d'Utiel'.